Vrátenie tovaru do 14 dni

Spotrebiteľ (kupujúci - fyzická osoba) má právo odstúpiť od zmluvy nasledovne:

 

Ak nie si na 100% spokojný so zakúpeným tovarom, nepoužitý tovar môžeš vráťiť do 14 dní bez udania dôvodu a peniaze za tovar vrátime v plnej výške späť. Vrátenie tovaru podlieha obchodným a reklamačným podmienkam. Tovar je nutné vrátiť nepoužitý, v pôvodnom stave, v pôvodnom obale, s kompletným priloženým príslušenstvom, ak bol k nemu dodaný, a dokladom u kúpe (registračným blokom-Faktúrou).

Pošli nám ho  nezabalený, doporučujeme kuriérsku spoločnosť Toptrans,  aby sa pri doručení nepoškodil, na adresu prevádzky:
 

KO a LA Plus s.r.o.
Hlavná 103
082 12 Kapušany
Slovenská republika

 

Zásielky nám prosíme neposielajte na dobierku. Reklamácie, výmeny aj vrátenie tovaru môžme riešiť až po prijatí tovaru a riadnom začatí reklamačného konania.

Tovar bude po prijatí skontrolovaný a peniaze budú vrátené bankovým prevodom na účet.

 

 

Naša spoločnosť ponúka široké spektrum služieb a tovarov z oblasti auto-moto a to profesionálny autoservis a pneuservis v Kapušanoch, v ktorom sa venujeme aj autoelektrikárskym prácam, diagnostiky všetkých typov vozidiel, taktiež zrealizujeme plnenie a čistenie klimatizácií, nastavenie geometrie Vášho vozidla, prevedieme prípravu vozidla na vykonanie STK a EK a mnoho iného.

Ak si neviete pomôcť s výberom autobatérie, radi Vám pomôžeme na telefónnom čísle 0911 948 753

Tovar skladom

Takmer každý produkt v našom e-shope je okamžite dostupný na sklade.

Záruka 2 roky

Záruka po dobu 24 mesiacov na všetky typy autobatérií.

Do 24 hodín u vás

Tovar doručený prostredníctvom kuriéra 123kurier do 24 hodín cez pracovný týždeň od potvrdenia objednávky.